“Mai mult verde, mai mult albastru” în Pitești

• Articol scris de: Data publicării: 06.06.2013
  • Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

    Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

Şcolile “Tudor Vladimirescu” – Structură Nr. 2, “Ion Minulescu” Piteşti şi Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni au organizat, ieri, Concursul judeţean de educaţie ecologică “Mai mult verde, mai mult albastru”, dedicat elevilor din învăţământul primar.

Copiii au realizat mesaje eco şi au defilat în costume realizate din materiale reciclabile, reprezentând personaje tematice (eroi îndrăgiţi, natură şi biodiversitate). La final au fost premiate cele mai originale numere.

La eveniment au participat reprezentanţii instituţiilor partenere din cadrul proiectului: Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş, Inspectoratul Şcolar, Casa Corpului Didactic, Colegiul Ecologic “Prof. dr. Alexandru Ionescu” şi Asociaţia “Sprijin pentru viaţă”.

URMĂTORUL ARTICOL

COMENTEAZĂ ARTICOLUL!

Comentariile necesită aprobarea unui administrator, care NU este autorul articolului.
Pentru ca opinia dvs. să fie publicată pe site-ul ziarulargesul.ro, evitați limbajul licențios!
Redactorii și administratorii site-ului ziarulargesul.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile ce apar pe această platformă media. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei. Redacţia Ziarului "Argeşul" nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate în comentarii.

Ultimele articole din aceeaşi categorie

Pauzele lungi şi dese, cheia marilor succese

Pe şantier la Colegiul “Brătianu” s-a chiulit pentru tot anul

După ritmul lucrărilor de reabilitare a Colegiului Naţional "I.C. Brătianu" Piteşti, corpul care închide curtea interioară nu va fi gata la începerea noului an şcolar.

Un singur 10 la titularizare în Argeş

78,86% dintre candidaţi care au susţinut examenul de titularizare în Argeş au luat peste nota 5

Lucrări la grădiniţe

În vacanţa care începe la 1 august pentru grădiniţele cu program prelungit vor fi anvelopate, cu fonduri asigurate de municipalitatea Piteşti, "Rază de soare", "Armonia" şi "Aripi deschise".
La masa de prânz, servită la cămin

Puţini copii, vara, la grădiniţele cu program prelungit

Grădiniţele cu program prelungit n-au intrat în vacanţă, dar efectivele de copii scad în timpul verii. În paralel cu activitatea didactică se fac reparaţii.
Examenul de titularizare

Doi candidaţi la titularizare, eliminaţi la proba scrisă

Dascălii argeşeni care au obţinut cel puţin nota 5 la inspecţiile speciale sau la probele practice desfăşurate în perioada 26 mai - 27 iunie au susţinut, ieri, proba scrisă în cadrul examenului de titularizare.

O clasă de seral la “Construcţii de Maşini”

La Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni va funcţiona, începând cu anul şcolar 2014 - 2015, o clasă de seral având calificarea "Mecanică - întreţinere şi reparaţii".
Grădiniţă estivală, timp de două luni

Grădiniţă gratuită pentru copii sărmani la Piteşti

În timp ce grădiniţele de la stat sunt goale pe timpul vacanţei, o organizaţie nonguvernamentală are grijă de copiii sărmani patru ore pe zi, îi şcoleşte şi îi hrăneşte, fără a percepe un leu de la părinţi.

Foarte puţine posturi titularizabile în 2014

1.157 de cadre didactice au intrat în focul concursului de titularizare pentru ocuparea celor doar 38 de posturi disponibile în învăţământul preuniversitar argeşean.

60 de profesori au picat definitivatul

Potrivit Inspectoratului Şcolar Argeş, din totalul celor 174 de candidaţi au promovat 24 de educatori, 24 de învăţători şi 66 de profesori.
Mii de cărţi, sortate şi ambalate

Biblioteca de 136 de ani îşi schimbă “casa”

Zecile de mii de volume din vasta bibliotecă a Colegiului Naţional "Ion C. Brătianu" Piteşti vor fi mutate într-un alt corp, unitatea de învăţământ intrând în reabilitare.