“Mai mult verde, mai mult albastru” în Pitești

• Articol scris de: Data publicării: 06.06.2013
  • Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

    Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

Copiii au îmbrăcat costume din materiale reciclabile

Şcolile “Tudor Vladimirescu” – Structură Nr. 2, “Ion Minulescu” Piteşti şi Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni au organizat, ieri, Concursul judeţean de educaţie ecologică “Mai mult verde, mai mult albastru”, dedicat elevilor din învăţământul primar.

Copiii au realizat mesaje eco şi au defilat în costume realizate din materiale reciclabile, reprezentând personaje tematice (eroi îndrăgiţi, natură şi biodiversitate). La final au fost premiate cele mai originale numere.

La eveniment au participat reprezentanţii instituţiilor partenere din cadrul proiectului: Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş, Inspectoratul Şcolar, Casa Corpului Didactic, Colegiul Ecologic “Prof. dr. Alexandru Ionescu” şi Asociaţia “Sprijin pentru viaţă”.


COMENTEAZĂ ARTICOLUL!

Comentariile necesită aprobarea unui administrator, care NU este autorul articolului.
Pentru ca opinia dvs. să fie publicată pe site-ul ziarulargesul.ro, evitați limbajul licențios!
Redactorii și administratorii site-ului ziarulargesul.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile ce apar pe această platformă media. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei. Redacţia Ziarului "Argeşul" nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate în comentarii.

Ultimele articole din aceeaşi categorie

 Aşa arată acum interiorul Colegiului Brătianu

Zeci de şcoli medievale într-un judeţ european

În Argeş sunt 555 de unităţi de învăţământ, dintre care 28 nu au autorizaţie sanitară de funcţionare. Motivele pentru care unele unităţi nu au autorizaţie sunt neîncadrarea în normele igienico-sanitare, dar şi faptul că unităţile în cauză nu au solicitat autorizarea!
Bacalaureat

188 de absenţi la probele de matematică şi istorie

Ieri s-a desfăşurat o nouă etapă a bacalaureatului de toamnă, respectiv probele scrise la matematică şi istorie. Au fost înscrişi 1.188 de candidaţi, dar 188 nu s-au mai prezentat la examen.
Creşe în Mioveni, de la 15 septembrie

Creşe în Mioveni, de la 15 septembrie

Începând cu 15 septembrie, în grădiniţele din zona blocurilor A şi P va funcţiona şi câte o grupă de creşă (pentru copiii mai mici de 3 ani).
Bacalaureatul tomnaticilor

Cinci elevi eliminaţi de la proba de română a bacalaureatului tomnaticilor

În Argeş, prima probă scrisă a bacalaureatului de toamnă, consumată ieri, a debutat cu cinci încercări eşuate de a rezolva subiectele la limba română cu ajutorul telefoanelor mobile.

Oare nu le cerem prea mult elevilor de liceu?

Oamenii sclipitori şi caracterele puternice, verticale, nu se clădesc pe băncile şcolilor şi liceelor.
Bacalaureatul tomnaticilor - prima probă scrisă!

Bacalaureatul tomnaticilor – prima probă scrisă!

Astăzi încep adevăratele emoţii pentru absolvenţii claselor a XII-a care n-au luat bacalaureatul în vară sau în anii anteriori. Potrivit Inspectoratului Şcolar, 1.290 de argeşeni s-au înscris la această testare.
prodecan_spagar

Cât mai costă o lucrare de licenţă: de la 500 de lei, la “promoţie”

În perioada ianuarie 2012-mai 2014, prodecanul ASE Bucureşti a pretins şi a primit sume de bani cuprinse între 500 de lei şi 500 de euro.
Anca Maria Rădulescu şi Cosmina-Andreea Manea

Eleve de la “Brătianu”, aur şi bronz la Olimpiada Internaţională de Geografie

Cosmina-Andreea Manea şi Anca Maria Rădulescu s-au remarcat la Olimpiada Internaţională de Geografie, desfăşurată la Cracovia.
Bacalaureat

68 de candidaţi au absentat de la prima probă a Bacalaureatului de toamnă

439 de absolvenţi de liceu au susţinut, în prima zi a acestei săptămâni, prima probă din cadrul sesiunii de toamnă a bacalaureatului - evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.
Astăzi începe bacalaureatul tomnaticilor

Astăzi începe bacalaureatul tomnaticilor

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, la a doua sesiune a a examenului de maturitate s-au înscris, la nivelul judeţului nostru, 2.156 de candidaţi.