5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  E tare de tor.
  Dacă faci pană și te prind respectivii îți saltă mașina pe motiv că roțiile nu au aer sub presiune.
  În Concluzie lipsa de aer se plătește scump în Pitești.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Bineînțeles , un prilej de abuzuri şi ilegalități din partea „firmelor” de ridicat maşini (clientelare angajaților Primăriei).Măcar „să se dea” o lege care nu permite proprietatea pentru mai mult de un autoturism la ,să spunem , 10-15 cetățeni (cu drept de vot)Desigur, glumesc amar !
  În ROMÂNIA nici preşedintele statului nu respectă Constituția, ba o calcă în picioare în ovațile mulțimii # Rezist , care , la rândul ei, blochează ilegal piețele şi marile bulevarde din capitală şi oraşele mari şi mici ale României , protejați de S.R..I. (Securitate), Poliție , Jandarmerie etc., ocupă Parlamentul României (ilegal), şi amenință poporul român care munceşte cinstit cu moartea pentru că a votat şi votează PSD etc.
  Cosiliul Primăriei Piteşti (jalnic, cu legea!) , probabil va vota exterminarea sau alungarea de pe raza mun. Piteşti a tuturor celor care plătesc taxele votate tot de consiliul respectiv. Măsura ridicării maşinilor cetățenilor care plătesc taxe pentru acele maşini la Primăria PITEŞTI este anticonstituțională, ilegală şi imorală !
  Cei care au votat ilegal astfel de hotărâre trebuie anchetați de DNA !
  Piteşiul, oricum, nu poate oferi locuri de parcare pentru nr. total de maşini înscrise în circulație , proprietate a cetățenilor care plătesc taxe pentru acele maşini la Primăria Piteşti.
  Niste ziarişti n-au destule locuri de parcare pentru autoturismele lor de lux şi cred ei că Primăria Piteşti trebuie să calce în picioare Constituția României, numai să le asigure lor „locuri”de parcare.Fără cuvinte !

  Reply
  1. 2.1

   Goargăș

   ,,Cei care au votat ilegal astfel de hotărâre trebuie anchetați de DNA!” De ce nu de o justiție normală la cap? O țineți langa cu DNA, o instituție care acționează în funcție de hormonii hoinari ai unei muieri masive, nesănătoasă mental și imorale. După episodul mârșav, jegos și mizerabil al Hauleșilor de la Ploiești, DNA ar fi trebuit desființată urgent și extirpată astfel cangrena care a infectat justițiă română. Vorbesc în cunoștință de cauză spre deosebire de ,,niște unii” care n-au fost nimic și nimicuri au rămas!

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Zâmbind, tot amar, d-le/d-nă , aş întări opinia dv. şi aş completa : da, să fie cercetați (citiți) de „oameni sănătoşi la cap”, ca Iohannis iar DNA să pună în frunte o femeie (muiere) neagră şi uscată (vorba cântecului Mariei Tănase), cu hormonii domoliți de menopauză(Pussyca-51 @ni), sănătoasă in profesia ei de… şi celebră nimfomană care prin activitatea ei a reuşit să acopere toate cartierele Piteştiului şi e la fel de cunoscută (are notorietate) la păcănele cum are cea menționată de dv. în opinia publică !

    Reply
   2. 2.1.2

    Anonim

    De ce credeți că celelalte parchete ar fi mai bune decât DNA.ul ?
    Eu zic că nivelul de ilegalități infracționale ale celorlalți procurori este mult mai mare decât al celor de la Dna..

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.