ad
ad

2 Comentarii

 1. 1

  ION

  „… elevii, profesorii şi părinţii îşi cam fură unii altora căciula prin sistemul de meditaţii impuse.”, trebuie precizat că nu toţi cei enumeraţi mai sus sunt hoţi.
  Nu toţi elevii fac meditaţii, nu toţi elevii au bani pentru astfel de distracţii.
  Nu toţi părinţii au bani să arunce cu ei în copii şi profesori.
  Nu toţi profesorii fac meditaţii.
  Deci, se pune întrebarea dacă există o căciulă care se fură, unde a ajuns aceasta şi cine este ultimul hoţ care poate fi dovedit.
  Abia acum am înţeles zicala „Dacă nu ai bani miroşi a prost”, adică cei pe la care nu a trecut „căciula” fie ei elevi, p[rin’i sau profesori, ori sunt proşti ori sunt tâmpiţi.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Fura toti,intr-o nesimtire crasa,dar stiti cum zice romanul in umorul lui „sec”,”lasa-i ma,ca se vor satura”! ,dar acesti NESIMTITI au facut zeci,sute, de milioane de euro si nu se opresc !Fura in continuare,acum romanul „hatru” se intreaba :ce vor sa faca mai cu atatea bani ca au ptr.3 generatii si s-ar putea ca DUMNEZEU sa nu mai lase toate generatiile alea sa consume toti banii,dar ii exploateaza pe romanii de rand cu pensii de mizerie,dar toti romani spera ca va veni o zi cand vor plati toti acesti NESIMTITI,dar pe lumea aceasta,nu pe lumea cealalta,ca atunci pe romani nu-i va ajuta cu nimic,dar daca nu-i intrebam nimic ,ei,in nesintirea lor zic,,ca sant in slujba poporului,aratati-le fratilor ca sant in „slujba”lor ,nu a Poporului !!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.