De ce acte aveţi nevoie pentru pensia de urmaş – răspuns unei cititoare din Câmpulung

• Articol scris de: Data publicării: 22.01.2013
  • Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

    Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

Din Câmpulung, doamna Mariana Grosu s-a adresat redacţiei noastre cu rugămintea de a-i răspunde la întrebarea: “Ce acte trebuie depuse pentru a beneficia de pensia de urmaş”.

La Casa Judeţeană de Pensii Argeş trebuie să depuneţi următoarele documente:

cerere pentru acordarea pensiei de urmaş; certificatul de deces (original şi copie), cauza decesului pentru susţinătorul decedat care nu are calitatea de pensionar; actul de identitate al solicitantului; carnetul de muncă (original şi copie); livret militar (original şi copie); acte de stare civilă ale solicitantului şi ale urmaşilor din care să rezulte gradul de rudenie cu decedatul; talonul de pensie al decedatului. Documentele se depun la Casa Judeţeană de Pensii Argeş, ghişeul 1, la parter.


COMENTEAZĂ ARTICOLUL!

Comentariile necesită aprobarea unui administrator, care NU este autorul articolului.
Pentru ca opinia dvs. să fie publicată pe site-ul ziarulargesul.ro, evitați limbajul licențios!
Redactorii și administratorii site-ului ziarulargesul.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile ce apar pe această platformă media. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei. Redacţia Ziarului "Argeşul" nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate în comentarii.

Teme abordate în acest articol

» Câmpulung


Articole pe aceleaşi teme

Autorităţile judeţene, Împreună pentru Câmpulung

Zilele Câmpulungului 2014. “Numai cei care iubesc Câmpulungul îl pot descoperi la adevărata lui valoare!”

Chiar dacă umbrela a fost accesoriul obligatoriu de Zilele Câmpulungului, precipitaţile n-au stricat... ploile manifestării derulate, în perioada 14-20 iulie.
Muscel Adventure Trophy - la a XIV-a ediţie

Zilele Câmpulungului 2014: teatru, muzică şi… adrenalină

Concerte de muzică populară, competiţii sportive şi focuri de artificii îi aşteaptă pe musceleni la acest sfârşit de săptămână de Zilele Oraşului.
Astăzi, două competiţii de tenis la Câmpulung

O suită de evenimente de Zilele Câmpulungului 2014

Expoziţii de grafică şi pictură, competiţii sportive şi o serată literară sunt câteva din evenimentele derulate în această săptămână cu ocazia Zilelor Câmpulungului.

CS Muscelul Câmpulung a promovat în Liga a III-a

Echipa de fotbal CS Muscelul Câmpulung s-a impus cu scorul de 1-0 în meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a.

Casa de Cultură din Câmpulung, de zece ani în reparaţii

În oraşul de la poalele Mateiaşului "Casa de Cultură nu are sediu, palatul acesteia, monument de arhitectură de valoare internaţională, îmbinând arhitectura neo-bizantină cu barocul târziu, fiind în reparaţie de peste 10 ani".
Aeroport la Câmpulung?

Aeroport la Câmpulung?

Un proiect al CJ prevede modernizarea aerodromului de la Geamăna şi amenajarea unui aeroport multifuncţional la Câmpulung Muscel.
Atelier pentru pregătirea auto a elevilor

Atelier pentru pregătirea auto a elevilor

Liceul Tehnologic Auto din Câmpulung Muscel are în vedere reamenajarea miniatelierului auto al liceului în vederea pregătirii practice a elevilor şcolarizaţi.

Învăţământ… turistic la Câmpulung

În cadrul Liceului cu Program Sportiv Câmpulung va lua fiinţă un centru de formare a monitorilor pentru sporturi de iarnă şi a ghizilor montani.
Cabluri de electricitate căzute la Câmpulung

Cabluri de electricitate căzute la Câmpulung

Viscolul şi căderile masive de zăpadă din zona Câmpulung au dus la căderea de-a curmezişul străzii a unei plute de peste 20 metri înălţime, care a rupt cablurile electrice.

Ursul a atacat o stână la Câmpulung

În noaptea de duminică spre luni, un cetăţean din Câmpulung a anunţat că stâna pe care o avea amenajată la marginea cartierului Richard din municipiu a fost atacată de sălbăticiuni şi mai multe oi au fost omorâte