9 Comentarii

 1. 1

  Gogoașă

  Cu respect domnule doctor…mai ales *din cauza faptului* că avem ca popor un ADN cam defect…sau poate că e de bine și nu înțeleg eu.

  Reply
 2. 2

  Puiu

  Un articol pe gustul meu. Corespunde exact cu părerile mele, păreri pe care acum le-am consolidat cum trebuie. E adevărat, am fost și ajutat, și sunt, de evenimentele recente, de ADN-ul real al poporului nostru. Oare noi vom reuși sa schimbam acest ADN? Va trebui sa curgă multă apă pe Dunăre, dar de unde, ca Dâmbovița a secat deabinelea.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Domnule Puiu, cred ca din ignoranta, pentru ca nu poti fi constient, va lipsesc cunostintele, sa propuneti o astfel de tema nazista. Numai Herder- ati auzit de el? – cred ca nu a auzit nici autorul articolului de promotorul unei astfel de teorii – vorbea despre ADN-ul popoarelor. Iar autorul articolului e si mai ignorant. Considera ca el are ADN-ul perfect, in timp ce poporul il are defect. Niste bufoni.

   Reply
 3. 3

  Puiu

  Domnule….Anonim,ati luat-o prea in serios !Este ochestiune mai mult metaforica. Nu trebuie sa priviti lucrurile in adancul partilor lor negative. Aveti dreptate in ceea ce spuneti ,dar eu nu m-am dus cu gandul asa departe.Cand veniti cu astfel de sesizari pe care nu le consider deloc rele ,pentru ca mai sunt multi care gandesc asa ca dvs . este bine sa ne spune si cine sunteti, mai ales ca eu cred ca nu sunteti oricine.
  ” Cum să performezi cu exagerat de mulţi mincinoşi, creduli, făţarnici, neparolişti, oportunişti, haini, invidioşi, superficiali şi lacomi?”Vi se pare ca doctorul nu are dreptate in acest scurt pasaj, sau in cele doua de mai sus?

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Domnule Puiu, prefer sa raman Anonim pentru ca discut cu un Anonim. Ce ati pus dvs intre ghilimele tine de educatie nu de ADN. ADN-ul se refera la rasa, nu la mincinosi. ADN -ul se refera la date antropometrice, precum inaltime, culoarea pielii, a parului, lungimea bratelor, a gatului, marimea pectoralilor etc.Sunteti in mare confuzie, ca si doctorul dvs. Foarte putin din ADN intra in cultura unui popor, si acest lucru prin intermediul temperamentului, care nu este definitoriu pentru un popor. Ar fi multe de spus, dar, de regula, eu nu dau consultatii.

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Am inteles ! Este foarte mult de discutat despre ADN ,dar nu asta a vrut sa arate doctorul in articol. Problema ADN-ului a fost tangentiala.Ma mai documentez, dar oricum va multumesc! Nu simt nevoia sa iau sedinte de consultatii,pentru ca sunt lucruri mai importante in viata.
  Va trimit un material ,poate va intereseaza.Va doresc sa fiti sanatos si sa nu va mai agitati din orice, pentru ca si eu am facut-o si nu e bine.
  ADN-ul, ce este și care este rolul său | TehnoCultura.ro
  https://tehnocultura.ro/2014/04/30/adn-ul-ce-este-si-care-este-rolul-sau/

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Pai, ce spuneam eu? Mai trimiti si material care te infirma. Ai un tupeu fantastic. Dar ignoranta naste monstri

   Reply
   1. 4.1.1

    Goargăș

    Nu cred că domnul Puiu are ,,un tupeu fantastic”. Este un cititor și un cetățean de bună credință (a se vedea postările sale). Au mai fost unii ,,telectuali” cărora nu le mai ajungeai cu prăjina la nas dar care au fost ,,ejaculați” (vorba lui Vanghelie) rapid de pe site-ul ,,Argeșului”. Din păcate sau din fericire, domnul Anonim are dreptate. ADN-ul nostru este mult mai curat și mai sănătos decât al europenilor elitiști. Totuși, noblesse oblige!

    Reply
 5. 5

  Gogoașă

  Prima postare este a mea și nu are legătură cu ADN – ul ci cu utilizarea eronată a prepoziției ,,datorită” în locul locuțiunii ,,din cauza”.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.