9 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Ceea ce nu spune conducerea spitalului este ca au platit orele de sărbătoare cu 65% fata de 100% cât prevede art. 140 -142 din codul muncii . Precum și contractul colectiv de munca încheiat pe spital în luna februarie 2018 tot ptr 100% . Logica plății integrale ptr orele de sărbătoare are baza în obligativitatea asigurării continuității în activitatea medicala. Libere compensatorii nu s-au acordat și nici decizii privind diminuarea sporurilor. S-au luat 20% din sporul de condiții de munca în secțiile grele…UPU ATI TBC…Dar condițiile au rămas aceleași. …credeți ca personalul acestor servicii așteaptă pomană de la conducerea spitalului în condițiile în care se lucrează sub normativul de personal….sesizați ITM-ul sa verifice turele de noapte când asistenții sunt câte 3 în loc de 6 ….sclavi pe plantație. …asta este soarta personalului mediu din SJU Pitesti…și probabil din toate spitalele…

  Reply
 2. 2

  ION

  Din salarii nu se poate obține parandărăt !
  În schimb din zugrăvirea sau reabilitarea unei școli sau a altei instituții, rezultă sume frumoase de parandărăt (între 50- 70% din sumă= parandărăt pentru buzunarele politicienilor).
  Drept urmare, ce să facă politicianul cu banii publici:
  – să dea salarii decente pe măsura muncii depuse, cu consecințe fără parandărăt la buzunarul politicianului ?
  – să simuleze o reabilitare cu consecințe parandărăt la și în buzunarul politicianului ?
  Răspunsul este simplu politicianul este curvă din naștere și- l interesează doar furtul pentru propriul buzunar, restul totul este gargară.

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Ok….salariile nete sunt absolut decente…ce facem cu calitatea profesionala a angajatilor care compun corpul medical al spitalului….ce garanții primesc eu ca pacient ca sunt tratat adecvat…de catre acesti nemultumiti…ca nu sunt trimis la farmacie sa îmi iau medicamente… ca nu mi se pune un diagnostic eronat…realitatea este grava în ceea ce privește relația Spitalului cu Pacientul…nu am observat ca Managerul….sa afișeze începând de la intrare și pana în saloane….”ÎN ACEST SPITAL NU SE PRIMESC ATENȚII DE LA PACIENTI-NU PRIMIM BANI CONTRA SERVICII MEDICALE”…când voi vedea acest lucru intr-un Spital Public voi începe sa mă gândesc ca…ne îndreptăm către normalitate….pana atunci….putem sa plătim salarii dar…nu primim garanții, NOI PACIENTII…ca primim calitate pentru banii plătiți angajaților dîn sanatate…SISTEMUL MEDICAL PUBLIC din România….este greu mirositor….incompetenta profesionala la toate categoriile…cât cuprinde….se primește mita la greu…acum o fac prin cabinetele private…acolo se dau banii…fără documente și…la spital se fac tratamentele…iar Pacienții…fac analize la Laboratoare private pe bani proprii…RMN la privat…își cumpără tratamente sau apeleaza la ajutorul public…dehhh…nu mai sunt fonduri…sunt îmbolnăviți în spitale de tot felul de bacterii…înfricoșător sa fi bolnav în România…șanse de supraviețuire reduse…vai de cetățenii acestei Romanii…centenar și…pline de dispreț la adresa cetățenilor…Vae victis!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  MINTITI DE INGHEATA APELE!!!
  Soft-ul e acelasi, s a schimbat asa brusc???!!!
  DOCTORII SI AU CUMPARAT SOFT-UL LOR???!!!
  NU EXISTA CA IN CADRUL ACELUIASI SERVICIU, DOCTORII SA AIBA ORE SARBATOARE PLATITE 100%, IAR ASISTENTII SI INF 65%.
  E DE AJUNS CA AU SALARIUL COLOSAL.
  CUMVA EI COMANDA SI TOT EI EXECUTA???
  AJUNGE CU MINCIUNA!!!

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Daca dumneavostra considerati ca se minte interesati va! Luna aceasta asa s au platit 65% asistentele si medicii 100%.Plus ca pentru asistentele sefe de sectie s au platit indemnizatii mai mari!Conducerea este platita mai bine sa poata sa tina sub control si sa inchida gura ” palmasilor”.Pentru Ati unde 3 asistente au in grija 30- 40 bolnavi gravi in tura de noapte plus compartimentul de transfuzie nu s au putut reglementa sporul la cel vechi.

   Reply
 5. 5

  Dana

  Minciuni. Managerul nu stie nimic despre activitatea din Spital. Sta inchisa in birou, discuta doar cu medicii, carora le-a platit garzile din zilele de sarbatoare cu spor de 100%. Este clar discriminare. Restul personalului lucreaza cu 65% spor de zile de sarbatoare.
  Medicii au salarii de baza conf. Legii 153/2017 cuprinse intre 13000 si 16000 lei . La aceste sume se adauga garzile si sporurile. De ce nu au dat publicitatii si salariile medicilor din reanimare daca au dat pe cele ale celorlaltor categorii de personal?
  Consiliul Judetean plateste angajatii din Spitalul de Pedriatie cu sporurile la maxim in conditiile in care activitatea este la o patrime din cea a Spitalului Județean iar pe salariatii din Spitalul Județean cu sporuri la minim.
  Aceeasi situatie este aplicata si la celelalte unitati bugetare ce tin de Consiliul județean. Se pare ca Dr. Manu( fost angajat al Spitalului Județean) rasplateste salariatii care se odihnesc la serviciu, iar pe cei care muncesc ii descurajeaza. Poate asa nu vor mai munci nici ei .

  Reply
 6. 6

  Anonim

  MINCIUNI.De ce au plătit cu 65% orele de sărbătoare la as. medicali şi infirm.? Treaba cu soft-ul este o minciună. RUŞINE!

  Reply
 7. 7

  Elena

  Nu este normal ca un brancardier din U.P.U.sa primească un salariu mai mare decât un asistent cu gradație cinci dintr-o secție fara spor.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   De ce vă mirați?
   Mai este ceva normal în țara asta?

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.