De ce acte aveţi nevoie pentru pensia de urmaş – răspuns unei cititoare din Câmpulung

• Articol scris de: Data publicării: 22.01.2013
  • Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

    Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

Sediul Casei Judeţene de Pensii Argeş, din Piteşti

Din Câmpulung, doamna Mariana Grosu s-a adresat redacţiei noastre cu rugămintea de a-i răspunde la întrebarea: “Ce acte trebuie depuse pentru a beneficia de pensia de urmaş”.

La Casa Judeţeană de Pensii Argeş trebuie să depuneţi următoarele documente:

cerere pentru acordarea pensiei de urmaş; certificatul de deces (original şi copie), cauza decesului pentru susţinătorul decedat care nu are calitatea de pensionar; actul de identitate al solicitantului; carnetul de muncă (original şi copie); livret militar (original şi copie); acte de stare civilă ale solicitantului şi ale urmaşilor din care să rezulte gradul de rudenie cu decedatul; talonul de pensie al decedatului. Documentele se depun la Casa Judeţeană de Pensii Argeş, ghişeul 1, la parter.

URMĂTORUL ARTICOL

COMENTEAZĂ ARTICOLUL!

Comentariile necesită aprobarea unui administrator, care NU este autorul articolului.
Pentru ca opinia dvs. să fie publicată pe site-ul ziarulargesul.ro, evitați limbajul licențios!
Redactorii și administratorii site-ului ziarulargesul.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile ce apar pe această platformă media. Comentariile exprimă punctul de vedere şi opiniile autorilor şi nu ale Redacţiei. Redacţia Ziarului "Argeşul" nu oferă garanţii pentru lipsa de acurateţe a comentariilor postate de cititori, pentru mesajele incomplete, inutile sau pentru orice informaţii prezentate în comentarii.

Teme abordate în acest articol

» Câmpulung


Articole pe aceleaşi teme

Aeroport la Câmpulung?

Aeroport la Câmpulung?

Un proiect al CJ prevede modernizarea aerodromului de la Geamăna şi amenajarea unui aeroport multifuncţional la Câmpulung Muscel.
Atelier pentru pregătirea auto a elevilor

Atelier pentru pregătirea auto a elevilor

Liceul Tehnologic Auto din Câmpulung Muscel are în vedere reamenajarea miniatelierului auto al liceului în vederea pregătirii practice a elevilor şcolarizaţi.

Învăţământ… turistic la Câmpulung

În cadrul Liceului cu Program Sportiv Câmpulung va lua fiinţă un centru de formare a monitorilor pentru sporturi de iarnă şi a ghizilor montani.
Cabluri de electricitate căzute la Câmpulung

Cabluri de electricitate căzute la Câmpulung

Viscolul şi căderile masive de zăpadă din zona Câmpulung au dus la căderea de-a curmezişul străzii a unei plute de peste 20 metri înălţime, care a rupt cablurile electrice.

Ursul a atacat o stână la Câmpulung

În noaptea de duminică spre luni, un cetăţean din Câmpulung a anunţat că stâna pe care o avea amenajată la marginea cartierului Richard din municipiu a fost atacată de sălbăticiuni şi mai multe oi au fost omorâte
Călin Andrei, primarul municipiului Campulung

Călin Andrei: “Câmpulungul este izolat”

Primarul municipiului Câmpulung Muscel, Călin Andrei, trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că oraşul pe care îl conduce este "din ce în ce mai izolat"
Salina se află pe strada Dumitru Alimănăşteanu nr. 1

Terapie cu folclor la inaugurarea salinei din Câmpulung

Oraşul Câmpulung are o salină de suprafaţă, unde argeşenii pot face terapie naturală în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, de dimineaţa până seara
Salina din Câmpulung

Avem salină la Câmpulung

Salina din Câmpulung se găseşte pe strada Dumitru Alimănăşteanu Nr. 1 şi este deschisă zilnic, de luni până duminică, între orele 8-20
Călin Andrei, primar Câmpulung

La Câmpulung, alimentele de la UE se iau fără coadă

Primarul municipiului Câmpulung, Călin Andrei, a găsit modalitatea de distribuire a alimentor de la Uniunea Europeană în mod civilizat, fără stres şi fără coadă

Incendiul de la Câmpulung, fără urmări de mediu

După lichidarea incendiului de la depozitul de deşeuri din Câmpulung Muscel, au fost prelevate probe din aer în ceea ce priveşte eventuala poluare radioactivă, dar nu au fost constatate depăşiri